Ny babykatalog!

Det duggar tätt om nyheterna från Garnstudio just nu – så tätt att vi liksom nästan inte riktigt hänger med att rapporera om allt kul som händer. (Det händer ju en hel del annat förutom Garnstudio förstås t ex: igår fick vi in Eco-Alpacan som många väntat på, idag kom också en rejäl påfyllning av Raggi, Onions Baroque som var med i Allers sändes från Danmark igår och är snart här och de färger som vi saknar i Zauberball kommer inom kort.) Idag kom den nya babykatalogen in i butik – endast 10:-/styck.

Mycket är fotograferat i garnet Delight men här kan man ju just nu göra superklippet att istället använda sig av nya Baby-Alpaca Silk med mjukaste alpackan förenast med 30% mullbärssilke! Eller bomull, eller maskintvättbar mjuk ull, eller bara alpacka, eller flerfärgad Fabel, eller luddig mohair, eller blankare Cotton Viscose…

Missa inte heller att det är sista chansen för trevliga garnet Classic Alpaca som utgår för att göra plats för alla nya kvalitéer – precis som Garnstudios tunna alpacka fast lite grövre till stickor 4mm, 20m/10cm.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *