Stickcafé och sista “Enjoy-chansen”

Fullsatt var det minst sagt i Lohrs bokhandel idag när det arrangerades stickcafé – roligt att det var så många på plats när det snackades garn! Som tack för mitt lilla besök fick jag bland annat en bok som heter “Värma varandra” – en underbar liten bok baserad på hjälpstickning som har utförts och som så många fortfarande utför. Ett riktigt bra julklappstips – finns bland annat hos just Lohrs att köpa.

Vill också passa på att påminna att för er som har Enjoyguiden för Göteborg så är det nu de sista dagarna som årets upplaga gäller – har du köpt guiden och har din kupong kvar så ger det dig hela 20% på ett köp!

Fr o m den 27/11 och fram till jul har vi en extra timme öppet på lördagar: 10 -15.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *