Deisy Design rätt in i bloggvärlden!

Som om man inte hade händerna fulla med tusen andra ting i samband med Stickfest i Väst så kände jag att en blogg – ja, det måste vara ett oerhört trevligt sätt att kommunicera vad som händer i vår butik till omvärlden. Och – kanske framför allt – skapa ett lätt sätt för er att komma i kontakt med oss: vare sig det gäller hjälp med mönster, råd om garn, tips och trix, ris och ros… Som vanligt går det utmärkt att också kontakta oss via mail info@deisydesign.nu eller telefon 031-20 25 75.

Stickfest i väst…ja, redan nästa helg är det dax. Sponsorerna sänder fantastiska prylar till deltagarna, workshopledarna förbereder sig enormt, garn packas till vår lilla SiV-butik, kompenide skall göras, brudklänningar skall hängas och lapptäcken hämtas upp. Det är ett kärt bekymmer skall jag säga. Det kommer att bli en bra helg på Grötö.

 /Linda

1 tanke kring ”Deisy Design rätt in i bloggvärlden!

  1. Susanna

    … önskar dig o alla en underbar helg på Grötö! hoppas kunna vara med nästa år 🙂
    Kram
    Susanna

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *