Adele’s

Nytt garn från Sydafrika: Adele’s Mohair i lite olika varianter. Magic Ball – det lilla färgglada knytet här intill – är många olika, otroligt vackra varianter i en och samma härva. Lite som det vi haft tidigare, men i annorlunda, riktigt fina kvalitéer. Finns i många olika färgställningar. De som var på Brandon Mably’s workshop på SiV i helgen kan tänka att: “hmmm, vi gjorde ju faktiskt magic balls själva!”.

Ribbon Yarn och Adele’s Mohair är två andra sorter från samma ställe som också finns i flera olika färgställningar. Bredvid är resultatet av 1 styck förkyld dag i soffan: kan inte påstå att Ribbon Yarn kan fastna på bild (det var likadant när jag skulle köpa in det – det ser liksom inte mycket ut för världen) men det blir hur läckert som helst med alla små rosetter i olika typer av band. Här är det st 12, rätstickning, 2 varv “rosettgarn”, 2 varv enfärgad mohair tills garnet tar slut. Det kräver ett nystan av varje sort och blir luftigt och lätt som ett moln. Har utgått från mönstret “Hålrand“. Tänkte nu göra en liten kant, endast luftmaskbågar, kring de långa kanterna för att få lite tyngd där. Använder till det en av de nya pastellfärgerna i Eskimo, fg 51.

1 tanke kring ”Adele’s

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *