WIP

Det kan helt klart konstateras: dessa stickor matchar inte stickningen… De är inte alls dumma att sticka med, men ibland kan man helt “sticknördigt” känna att garn och stickor också skall vara fina att titta på. Skulle helt klart ha haft ett par KnitPro i detta fina nya garn från Araucania som heter Azapa. Ett annat garn från samma ställe är Copihue som vi just nu har till specialpris i webbutiken: ta tre betala för två (gäller naturligtvis också i butiken på Avenyn – så långt lagret räcker).

Azapa har vi inne i ett par färger och det blir väldigt fint och mjukt. I mössan här lades in lite rosa Nora för att…ja, mest för att det var kul…men också för att det gav lite extra stadga.

Vill man inte ha glitter så finns det en rosa Drops Alpaca som hade varit perfekt att lägga till. Efter kanten är glittret släppt för att inte få så mycket stadga i mössan utan lite mer “pös”.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *