Sommarstickning

Drops Lin ger sköna plagg och kan med fördel stickas både glest och tätt. Fram resten av juni-09 ger vi 10% rabatt på garnet. Vill du handla på postorder så lägger du en order via mail till info@deisydesign.nu. De färger som finns i garnet finner du i vår webbutik: www.garnshoppen.com

Sticktips på det då?

Den första lite fleststickade modellen har en otroligt vacker ringning. Snabbstickad och användbar i sommaren.

Den lilla toppen har vi uppstickad i butiken – vi valde att ta bort spetsen mitt på tröjan och stickade den i vit. Resultat: läcker gräddvit sommartopp som dessutom är rolig att sticka. Tänk på att när man söker mönster i Lin på www.garnstudio.com så är det inte bara de som är fotograferade i garnet som går att använda utan många, många andra. Det är lätt att missa den lilla meningen Klicka här för beskrivningar i andra garn med samma stickfasthet som Lin. som man finner ovanför sitt sökreslutat.

Säkert kort är ju annars enkel rätstickad sjal – följ till exempel denna som egentligen är gjord i något helt annat…men som med fina virkade kanten får bra tyngd till den i övrigt ganska glesa sjalen. (Denna sjalen har vi för övrigt också gjort i Vivaldi tillsammans med Förgarn – blev kanonbra blandning!)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *