Lucka 14: Polar


Igår fick vi en härlig påfyllning av ”Polar”! Alla kan inte/vill inte ha material från ull/alpacka/kashmere/angora osv av olika anledningar och nu tycker jag att vi har ett fint alternativ. Polar är så mjukt så det är faktiskt helt galet! 1 nystan ger dig en alldeles otroligt underbar mössa, 2 kan bli ett kuddvar eller en kortare halsduk, 4 en stor halsduk eller kanske en kortare kofta…

Idag ger vi 25% rabatt på garnet – både i butiken och i webbutiken – detta då webbutiken äntligen valt att samarbeta med oss igen! Ord pris 105:-/100g = idag 74:-/100g.

Väljer du att shoppa garnet i webbutiken så tillkommer som vanligt vår ”fasta frakt” på 39:- oavsett vikt, antal, pris osv. I kassan lägger du in koden ”polar14” för att erhålla rabatten för dagens erbjudande.

Precis som vanligt så går inte erbjudandet att kombinera med andra erbjudanden eller rabatter.

På bilden: den alldeles sprillans färgen rosa/vit (strawberry white) som kom till butiken igår!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *