Lucka 11: Raggsockor!

Den 24 oktober i år firades ”Raggsockans dag” i massor av garnbutiker över hela landet. Det var på ett initiativ av Garn- och Broderi fackhandelsföreningen och minsann firades dagens så rejält av föreningens medlemmar och stickare så dagens blev officiellt instiftad hos temadagar.se!

Det är ju ett tag tills det är dags att fira den dagen igen – tills dess så kan man roa sig med att sticka raggsockor i största allmänhet. Kanske hinner du med ett par eller två till jul…?

Då kan man idag passa på att köpa Maxi-Multi: ett 150g nystan som räcker till ett par raggsockor. Idag 25% rabatt: 75:-/nystan (ordinarie pris 100:-). Erbjudandet gäller endast i butiken på Avenyn och ej i kombination med andra erbjudanden eller rabatter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *