Glömmer ju…

Är snabb på att skriva vad jag skall göra men sämre på att visa att det faktiskt är en hel del saker som realiseras och blir till stickat. Här är ett av reatipsen – blev väldigt bra om jag får säga det själv. Användbart plagg året om och det finns en uppsjö med kvalitévarianter man kan göra den i. Den har inte fått knappar för jag insåg att vår vackra tränål passade utmärkt till. Tills vidare får den fungera som “stängare”, rätt som det är kanske det är dax för knappar istället. Enda lilla ändringen som egentligen är gjord från grundmönstret är att det är virkat runt alla kanter med en effektglittertråd. (Orginalet är virkad med samma material som plagget och endast runt ärmen.)

Idag fredag är det öppet som vanligt – imorgon 6/6 är det stängt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *