Galna katten och sista dagen

Imorgon, fredag, är det sista chansen att fynda på Drops Super Rea! Vi har, som andra “aftnar” stängt på Pingstafton. Har du beställt garn som är på ingång med morgondagens leverans: själva leveransen brukar komma runt 13-tiden…men i onsdags kom de 16.15… Även om det kan komma att bli lite turbulent i butiken under eftermiddagen finns vi kvar tills alla hinner få med sig det de ska.

Mitt i rea-yran så inkommer det ju lite roliga nyheter och senast i raden är Rafia från Adriafil. Ett bastgarn som är hur kul som helst att arbeta med. Solhatt, strandbag eller kanske brödkorg? En galen katt i mitt hem (en crazy inflyttningspresent för ett 10-tal år sedan) fick stå modell för ett pågående solhattsprojekt där brättet just skall påbörjas. Deisy har färdigställt en i vuxenstorlek och här kommer en miniatyr i storlek 4 år – sitter väldigt bra på, lite “solhatts-slokhatt” i modellen. Garnet finns i flera fina färger och kommer även att finnas i Marstrands butiken i sommar tillsammans med lite andra godbitar från Aveny butiken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *