Lucka 14: Virknåls-lucka!

I dagens lucka hittar man ett erbjudande på virknålar. Vi har lite olika varianter i butiken – de enklaste klassiska, de med lite bredare skaft och de i trä som är dubbla med en storlek i varje ände.

Vi vill i samband med dagens lucka sprida lite ljus över våra regler angående returer, byten och återköp. Det är inte alls komplicerat, men det är i alla lägen viktigt att du sparar ditt kvitto. Så här:

“Du har bytesrätt och öppet köp på dina inköpa nystan i 6 månader från inköpsdatum mot uppvisande av kvitto. På verktyg, så som stickor och virknålar, är det varken bytesrätt eller öppet köp.”

Det kan också vara fiffigt att veta om att du vill att vi till exempel skall hålla ett extra nystan till dig så kan du lägga undan varor hos oss under en månad. Detsamma gäller beställda varor: från den dag vi meddelat dig, via telefon/sms/mail, att varorna finns i butiken så ligger de undanlagda i en månad. Hör du av dig under månaden då förlänger vi den tiden – hör du inte av dig så lägger vi ut det undanlagda då månaden har gått.

Nu till dagens lucka!

Köp 3 virknålar och vi bjuder på den billigaste!
Från 20:-/styck.

Dagens erbjudande gäller endast idag 14/12-17 och ej i kombination med andra erbjudanden eller rabatter.

Och förresten – angående virknålar så har vi fortsatt kampanjpris på setet med virknålar från Drops/Knitpro: 186:-! Priset på setet gäller till och med den 31 december 2017.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *