Kashmir på stickorna

Lagom till vår egen lilla långhelg – vi har stängt butiken på Pingstafton – så landade idag vår nya kashmir i fem färger (tillsammans med påfyllning av Lin för 65:-/hg och nya färger i Himalaya Silk). På väg till svärföräldrarna färdigställdes en alldeles bedårande liten babyhätta i honungsgul kashmir. Måste verkligen ge en eloge till den här typen av garn – de är dyra och känns ibland överskattade…men oj vad gott det var att sticka med och vad fint det blev! Verkligen som “smör på stickorna” – nu stickade jag extra lyxigt idag på ädelträstickor så det var verkligen en upplevelse måste jag säga. Resultatet har jag med mig till butiken på måndag. (Jag har väl packat mina stickväskor fulla med en sisådär 10 olika projekt för helgen…vi får se hur många jag lyckas ro i land…denna gång har jag dock bunkrat upp med alla möjliga typer av stickor.)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *