Lucka 17: När man behöver bara en liten bit…

Ibland saknar man ju bara ett par meter till en kant, till broderiet på lovikka-vantar, till ett par ögon, till ett litet hjärta, till glasyren på en virkad muffins…ja, ni vet – då när det kännas lite stökigt att köpa på sig ett helt nystan av någon färg bara för att man behöver en liten bit.

De här små fiffiga paketen som vi har i butiken löser detta väldigt effektivt: du köper en blandad kompott med färger och i ett svep har man lite av varje. Paketen finns i 100% bomull eller 100% ull och som synes med en färgpalett som kan passa till lite av varje.

Ordinarie pris är 85:-/paket – idag är det prissänkt till endast 50:-!

Dagens erbjudande gäller endast i butiken på Avenyn, idag 17/12-16, innevarande lager och ej i kombination med andra erbjudanden eller rabatter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *