Lucka 14: Pyssel-glädje!

I lucka 14 har vi idag ett förmånligt pris på ett pyssel-paket á la extravaganta!

”Nu är det 10 dagar kvar till jul,
Pyssel i dessa tider är extra kul.
Med dessa nystan du själv kan komponera,
En liten stjärna eller mycket mera!”

Vi har idag satt ihop ett litet pyssel-paket bestående av 5 nystan: 2 nystan Cotton Viscose – lite glammigt garn i bomull och viscose från Garnstudio i två färger, 1 nystan Cotton Soft Bio – ett ekologiskt bomullsgarn från Mondial som vi brinner för (det är ljuvligt att arbeta med), 1 nystan Scintilla – lite bling hör liksom julen till och 1 nystan Riflessi – ett bomullsgarn rätt upp och ned…förutom att det är försett med små, små fina paljetter!

Vad kan man då göra av dessa nystan? Du har väl inte missat Garnstudios julkalender och allt fantastiskt roligt jul-pyssel de har i år och har haft under alla sina tidigare julkalendrar?!? Här är ett axplock av vad just dessa nystan skulle kunna bli – beskrivningar till allt jul-pyssel finns på: http://www.garnstudio.com/search.php?action=search&k=73&lang=se

 

Idag den 14/12-16 kan du shoppa ett paket av dessa 5 nystan för endast 130:-! Vi har endast ett begränsat antal ”pyssel-paket” – de finns inte att beställa i webbutiken – de går att köpa direkt i butiken från klockan 11 idag eller att beställa via info@deisydesign.nu efter klockan 11. Erbjudandet går ej att kombinera med andra erbjudanden eller rabatter och vi reserverar oss för att ”pyssel-paketen” kan komma att ta slut under dagen då det endast finns ett visst antal till försäljning.

PS: Och vet du vad: kommande säsongs design från Garnstudio ligger uppe från och med idag: http://www.garnstudio.com/vote-your-favorites.php?c=ss17&cid=12 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *