Lucka 12: Mille Colori Sock & Lace Luxe

Garnet med det korta och smidiga namnet “Mille Colori Sock & Lace Luxe” hittar man i dagens lucka. 400 meter är det på ett nystan som väger 100g och det räcker till en mindre sjal eller ett par strumpor. Det är ett sockgarn med 73% ull (för värmen), 25% polyamid (för slitstyrkan) och 2% polyester (som är det lilla glittret som är inspunnet i sockan).

Ett nystan kostar idag endast 100:- (ordinarie pris 131:-). Erbjudandet går ej att kombinera med andra erbjudanden eller rabatter och endast innevarande lager.

Erbjudandet gäller även i webbutiken där det som vanligt är fast frakt på 29:- men det finns dessvärre inte riktigt lika många färger upplagda där som det finns i hyllorna i butiken. Mille Colori i webbutiken

Stickningen på bilden är en pulsvärmare på gång efter ett mönster som var med i vår julkalender 2014: “Snickesnack“.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *