Lucka 15: “Koh Lanta” till specialpris

I lucka 15 har vi extra bra pris på en av de allra första och mest populära sjalarna i vår kollektion “Jorden runt på 80 sjalar!”.

Det är i storleken en generös sjal där vi har randat två “själv-randande” färgkombinationer och avslutat det hela med en enfärgad kant. Det “randiga” garnet som är använt är Jawoll Magic 6-ply från Lang Yarns och i kanten är det Baby-Alpaca Silk och Kid-Silk från Drops.

Tekniken är enkel – en IT-stickning (= “inte-tänka-stickning”) med rätstickning som sticksätt över hela sjalen, men med en aningens annorlunda ökning vilket gör att sjalen får en vacker form som ligger fint över axlarna. Luftigheten i stickningen gör dessutom det enkelt att stuka till sjalen lite hur som man vill.

kohlanta2

Ordinarie pris för material till Koh Lanta är 420:- och
idag säljer vi materialpaket för endast 300:-!

I webbutiken finns ett antal upplagda i den ordinarie färgkombinationen, men kommer du förbi butiken går det utmärkt att kombinera ihop de olika kvalitéerna och färgerna precis enligt dina egna önskemål. Som vanligt endast 29:- i fast fraktkostnad när du beställer i vår webbutik.

IMG_9233

Dagens erbjudande går ej att kombinera med andra erbjudanden eller rabatter och gäller endast den 15/12-15.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *