Dreamknit i Göteborg

Skulle man befinna sig i Göteborg i helgen så kan man passa på att delta i Dreamknit en timme eller många. Man måste anmäla sig till arrangörerna innan man kommer och detta gör man enklast på dreamknit@hotmail.com – en mailadress som du har koll på hela helgen.

En Göteborgsbloggare som verkligen har koll på stickläget 🙂 har skrivit en bra sammanfattning om det hela på denna länk.

3 tankar kring ”Dreamknit i Göteborg

  1. Ulla

    Vill bara meddela att det var hur kul som helst. Vi satt uppe till ett- två- tiden båda nätterna. Ca 8-10 pers sov över. Blir det fler tillfällen så skall JAG definitivt vara med igen! Jag håller på att sammanfatta en del på min blogg. Kika gärna in. Fler bilder kommer!

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *