Lucka 1: “Serena”

Vi mjukstartar kalendern med mjukaste fina Serena från Manos del Uruguay. En handfärgad kvalité i en kombination av bomull och baby-alpacka. Helt ljuvlig!

I dagens lucka erbjuder vi vårt innevarande lager av härvor av nedanstående färger till mer än halva priset: 65:-/härva (ord.pris: 135:-/härva, 1 härva = 50g = 155meter). Vill du lägga vantarna på någon av dessa så mailar du oss på info@deisydesign.nu under dagen eller så kan du så klart gå förbi butiken på Avenyn. Meddela i mailet hur många du vill ha och om du vill ha i färg “röd” eller “grön” (röd representerar då härvan i röd/orange/gul och grön representerar härvan i grön/rött). GRÖNT ÄR SLUT!

Vill du ha varorna hemskickade så har vi samma låga fraktpris som alltid: 29:-/försändelse!

Skulle härvorna ta slut så skriver vi så klart det här så snart som möjligt.

contenidos40_709contenidos40_706

 

2 tankar kring ”Lucka 1: “Serena”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *