Sjalen “Marstrand” och semesterstängt

marstrand1I våras så presenterade vi en ny sjal i vår kollektionen “Jorden runt på 80 sjalar!”: Marstrand.

Marstrand stickas i omväxlade slät- och rätstickning i garnet Belle som är en blandning av bomull, lin och viscose och avslutas med en “vågskums-kant” av garnet Greta som är bomullsgarn med inspunna pärlor i.

Vi har sett många fina varianter av sjalen och det är så roligt när ni kunder delar med er av vad det ni funderat kring resulterat i. Här nedan är Thereses variant av “Marstrand” – Therese har randat Taiyo från Noro (ett självrandande garn) med Cotton Viscose i vitt och gjort sitt vågskum i Gretas cerise färg. Resultatet är ljuvligt! Therese har valt att kalla sin kreation “Birthday love”. Man kan tänka sig att valet av namn är pga två orsaker: hon älskar sin sjal och materialet inköptes som födelsedagspresent till sig själv!

1-DSC00345 1-DSC00403På måndag och tisdag den 10-11 augusti har vi semesterstängt. 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *