Lucka 21: Fjärde advent måste firas rejält!

Vi hade ett par ex kvar av det oemotståndlig, fantastiska, helt magiska paketet av ArtYarns “Kaleidoscope Cashmere Crochet Scarf Kit” och då kändes det på pricken rätt att faktiskt lotta ut ett av dessa idag så här ett par dagar för jul!

Garnet som används är Cashmere 1 från ArtYarns – handfärgat och så mjukt så det är precis helt omöjligt att beskriva!

Du kan vinna det! Värdet av paketet är ca 1600:- och mönster på engelska medföljer till sjalen men självklart kan man gå loss på garnet och göra lite vad som helst 🙂

Hur skall man då vinna det? Jo, lätt som en plätt! Svara på följande fråga här eller på vår Facebook-sida: vilket är ditt favorit-material att sticka med?

IMG_6480.JPG

31 tankar kring ”Lucka 21: Fjärde advent måste firas rejält!

 1. Carina

  Jag älskar verkligen att arbeta med alpacka-garn! Allt från supertunt till tjockt. Tycker att det blir fint fall när man gör plagg av sådant garn, samt att det är supermjukt.
  Dessutom är alpacka mitt och min dotters favoritdjur. 🙂

  Svara
 2. Ewa-Lena

  Lurig fråga. Mitt favoritmaterial är nog merinoullen. Mjukt, varmt och garanterat klifritt. Sen är ju lin ett underbart och levande material….finns så många att välja på…..svårt….
  Tror mitt slutgiltiga svar blir GARN

  Svara
 3. Sandra

  Jag älskar att sticka i ull och där har jag flera favoriter. Dels mjuk merinoull med mycket stuns och dels blandningar med silke och/eller cashmere. Dessa garner är en fröjd att sticka med!

  Svara
 4. Rebecka Andersson

  Hittills är det merino, eller merino-bomull som jag stickar en tröja i just nu. Mjukt och härligt! Tycker också att cashmere och silkeblandningar låter underbart, men än har jag inte fått tillfälle till att sticka i det.

  Svara
 5. Emma

  Favoriten är ull! Jag återkommer alltid till att tycka om att sticka i lite strävt vanlig fårull. Men naturligtvis så behöver jag variation och då är silke/merino ett ljuvligt och helt annorlunda material som jag njuter av att sticka i.
  Och OJ vad jag vill vinna detta paket!…

  Svara
 6. Ann

  Jag väljer ull i 99 fall av 100. Känns skönt i handen när arbetet är på stickorna och så blir ju resultatet fina användbara plagg.

  Svara
 7. Anita Fors

  Jag vill bara sticka i naturmaterial. Ull i alla dess former är favoritmaterialet, ju mjukare desto bättre! Så merinoull, kashmir, ja även alpacka, är härliga garner att arbeta med. För att inte tala om hur skönt det är att använda det färdoga resultaten. Ullen får dessutom gärna vara uppblandad med silke, för en extra lyxig känsla.

  Svara
 8. Ulrika Holmquist

  Merino är hittills min favorit, mjukt och följsamt att sticka och bära.
  Cashmere har jag aldrig använt men hoppas få chansen

  Svara
 9. Ulrika Nielsen

  Det varierar, men jag återkommer alltid till tunna lacegarner och mohairgarner. Alpacka är onekligen underbart. För att inte tala om silke… Ja, det är en svår fråga att svara på. Däremot stickar jag nästan aldrig i bomull.

  Svara
 10. Carolina Anterot

  Ull! Jag stickar mycket i naturmaterial, men ull är favorit, gärna tvåtrådigt ullgarn eller lovikka!

  Svara
 11. Lisa Oxelman

  Ull som inte är för behandlad och med lite riv i återkommer jag alltid till. Då och då varierar jag gärna med studsig merino och ull/silkeblandningar. Kashmir/ull är jag väldigt sugen på att testa också.

  Svara
 12. Åsa

  För vinterplagg gillar jag mest mjuka garner som alpacka , merinoull /silke.
  För somrigare varianter är det bomull/lin som känns bäst.
  God Jul och att få vinna detta paket vore Kul! 🙂

  Svara
 13. Mirjam

  Jag stickar helst med naturmaterial där alpacka är en klar favorit. Skulle vara roligt att få pröva cashmere!

  Svara
 14. Malin Kinberg

  Alpacka, det i särklass bästa materielet enligt mig. Det är mjukt och varmt, lättarbetat och ser väldigt lyxigt ut när det är färdigstickat.

  Svara
 15. Michaela

  Stickar helst i ull. Har precis återupptagit stickandet och är jättesugen på att prova de finare ullgarner som finns. Samt blandningar ull/silke.Kaschmir låter helt ljuvligt och kan säkert bli en framtida favorit!

  Svara
 16. Olga

  Som så många redan skrivit: merino. I alla tjocklekar. Inte fel att blanda in lite silke också för mer glans och fint fall.
  Och kashmir för sjalar – fantastiskt att ha runt halsen!

  Svara
 17. Jeanette

  Merino är nog favoriten för mig! Gärna med lite silke i. Har aldrig provat cashmere så
  jag skulle gärna vinna…

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *