Lucka 15: Knitters Journal

Idag har vi i luckan ett riktigt passa-på erbjudande! Knitters Graph Paper Journal från Rowan Morrison är ett fiffigt litet redskap när du får för dig att skapa ett mönster på egen hand. I den fina lilla anteckningsboken har du sticknings-anpassade rutor vilket gör att du får rätt dimension på det som du ritar (= varv och maskor har liksom inte samma höjd och bredd som en vanlig liten ruta utan du behöver använda dig av rutor som har lite andra förhållanden = om du vill sticka in en älg så är det så att vanliga rutor kommer att ge dig en väldigt tillplattad älg om du inte kompenserar för höjden av varven = detta låter så komplicerat så att det är lika bra att du köper en Journal på direkten!). Eller så är det så att du enkelt vill lägga jobba med strukturer, mönster och flätor och då har du alla förkortningar medföljande i anteckningsboken så det är lätt som en plätt att sätta ihop allt precis efter tycke och smak.

Just idag har vi en specialare på denna lilla finurliga anteckningsbok: köp den i butiken för 40:- eller välj att köpa den per postorder för 50:- (eftersom boken inte är skrymmande så frångår vi vår fasta fraktkostnad på 29:- och du får hem den till ett extra bra pris). Ordinarie pris: 99:-/styck. Priset gäller så långt innevarande lager räcker, går ej att kombinera med andra erbjudanden eller rabatter och vill du beställa hem ett eller flera ex så gör du det genom att maila info@deisydesign.nu.

knittersgraphpaperjournal_600px

 

Vinnare av helgens utlottningar:

Det glittrig paket från Facebook vanns av Birgitta Blomster och de 2 härvorna Malabrigo Lace vanns av @lagrammaire! Grattis till er båda önskar vi!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *