Lucka 9: Kyoto för 250:-

jessicaI dagens lucka har vi ett specialpris på en av våra modeller ur kollektionen “Jorden runt på 80 sjalar!”.

Inspirationen till “Kyoto” kommer från japanska körsbärsträdgårdar i blom: milda pasteller med inslag av lite jordiga toner. Stickas i Drops Karisma i den rosa grundfärgen och “mouche-varven” stickas i en kombination av Noros Janome och Drops Kid-Silk. Ordinarie pris 375:-, idag endast 250:-.

Vill du ha Kyoto hemskickad så beställer du den i webbutiken – då tillkommer vår standardfrakt om 29:-. Väljer du att köpa den i butiken på Avenyn tillkommer självklart ingen frakt och vill du så är du välkommen att då välja en annan färgkombination (vi har Janome inne i fyra olika meleringar och massor av varianter på Karisma).

Äventyret med sjalklubben “Jorden runt på 80 dagar!” startade i samband med Syfestivalen i höstas och de första prenumeranterna fick sina sjalar utskickade 1/12. Vill du hänga med så går det att gå med precis när som helst under året. Mer om det går att läsa här.

Detta erbjudandet gäller endast den 9/12-14 – så långt innevarande lager räcker och går ej att kombinera med andra erbjudanden eller rabatter.

Uppdatering: Kyoto ingår inte i sjalklubben – det är alltid nya mönster som inte tidigare har blivit publicerade som ingår i prenumerationerna. Däremot ingår Kyoto i själva kollektionen “Jorden runt på 80 sjalar!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *