Sista temat: Gammal…

Nog för att jag själv snurrat ett par decennier och nog för att butiken gjort detsamma – men inte känner vi oss så gamla för det 😉

Men i mitt sovrum har jag en stjärna som får stå för dagens tema – Gammal – men ljuvlig i ordets rätta bemärkelse.

IMG_6308.JPG

Imorgon går starten för Deisy Designs adventskalender! Är det ett specialpris på någon vara så kommer självklart dagens lucka att öppnas tidigt – är det tips, mönster eller utlottningar kan luckan komma att öppnas lite senare under dagen…

Tack Ulrika och Sticklingen.se som satte lite mer fart på bloggen – så härligt många som har läst och frågat om alla inlägg under månaden! Fantastiskt roligt när ni, kära kunder, kommer in dagen efter ett inlägg och har frågor eller har blivit sugna på ett nytt projekt på något som blivit fotat 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *