Tema: Favorit

Det finns så otroligt många kvalitéer i butiken som jag älskar, återkommer till, gillar hur maskorna blir, hur färgerna faller osv. Men en Favorit som jag ständigt återkommer till är Zauberball och Crazy Zauberball som vi nu har haft i sortimentet i flera år. Man kan göra lite vad som helst av garnet: strumpor, sjalar, plagg, blanda med luddigt garn, randa med flerfärgat garn – kort sagt en Favorit som levererar varje gång man använder det! Idag kom det påfyllningen av massor av olika nyanser av rött 🙂

IMG_6295-0.JPG

PS Igår var det lite körigt och det blev liksom inte så mycket fokus på mat…men Igår åt jag i alla fall årets första lussekatt som Febelisen bjöd på – tack för det

1 tanke kring ”Tema: Favorit

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *