Har man lovat så har man…

…sen kväll och höll nästan på att glömma att ladda upp ett foto av Silverland – en axelvärmare vi har i butiken. En lycklig stickerska kommer inom kort att få material till den i present och vi hade inget foto på den vid tillfället. Så, då man inte har skyltdocka till hands så får man väl helt enkelt ta sig själv. Så här ser den ut och det går givetvis att komma förbi butiken och ta en närbild på plagget och studera den närmare om man så önskar. (Ursäkta att jag inte riktigt hade sinnesnärvaro att välja ett omönstrat plagg under -ibland går det lite fort…)

Tillägg: klart man får fråga om pris! Hur mycket man vill. Detta plagget kan man göra i hur många varianter som helst – men garnkostnadsmässigt i utseende som på bilden hamnar man på ca 450:-.

Silverland

1 tanke kring ”Har man lovat så har man…

  1. Marie

    Supersnygg!!! Den skulle jag gärna sticka får man fråga här på bloggen vad garnkostnaden är? Ser väldigt exklusiv ut.

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *