Fotoutmaningen fortsätter…idag Rum

Ett favoritrum hos mig är mitt arbetsrum! Det är faktiskt väldigt ordnat med tanke på tillståndet som kontoret i butiken oftast befinner sig i. Man kan kanske tro att det skall hänga provlappar och ligga nystan mest överallt men eftersom den underbara tapeten måste få komma till sin rätt, är alla små älskade nystan färgsorterade och ligger nedbäddade i korgar i takhöjd.

IMG_6198-1.JPG

2 tankar kring ”Fotoutmaningen fortsätter…idag Rum

 1. Caroline

  Hej!
  Jag har en liten fråga! 🙂
  Den tapeten du har på bilden, har jag varit på jakt efter ett tag. Vet du vad den heter? tacksam för svar!!
  Mvh Caroline

  Svara
  1. Deisy Design Inläggsförfattare

   Om jag det kom ihåg… Köpt hos Colorama på Danska Vägen i Göteborg – de kan säkert hjälpa dig vidare men jag är ledsen att jag inte kommer ihåg :-/

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *