Tema dag 11: Svartvitt

parisVi har jobbat mycket med sjalar under en tid – det fanns ett gäng som jag fantiserade om och som bara ville bli stickade. Plötsligt gavs det tid och ett drygt 10-tal blev tillverkade, fotade och utskrivna i blixtens hastighet så att de var klara till Syfestivalen för ett par veckor sedan. Nu i dagarna kommer de att finnas i webbutiken också.

En personlig favorit (fast det är vääääldigt svårt att välja en) var nog den här som heter “Paris” och som blev helt ljuvlig i Onions Fino Organic Wool + nettle.

En annan svartvitt reflektion som gjordes alldeles nyss ute på den något övergivna altanen: ett par skuggor mot en murstock…visst kunde väl det bli ett intressant mönster att experimentera med på ett framstycke!

svartvit

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *