Min utsikt just nu…

Eller rättare sagt – nu är det visst ett par timmar sedan… Gillar den här utsikten – att ta en kopp kaffe och titta ned i ena våningen av min “garngrotta”. Alla nystan och färger tillsammans skapar verkligen ett kreativt kaos!

Mia virkar visst vidare på sin kofta i vår fina fåtölj som används flitigt: av oss själva, av kunder som bläddrar i mönsterpärmar, av kunder som har svåra beslut om färg och form att fatta eller av kunders medföljande vänner som blir själaglada över att det finns en bekväm sittplats att vänta på under det att alla dessa beslut skall tas.

Garnbutiken är på intet sett stor med sina fåtal kvadratmeter men vi gillar att befinna oss på Avenyn – mitt i smeten – och ja, då får man vara nöjd med lite färre kvadratmeter 😉

5

1 tanke kring ”Min utsikt just nu…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *