Sticklingens november-utmaning!

För att göra november-vardagen lite mer intressant så hoppade jag på Sticklingens foto-utmaning!

Det blir ju en utmärkt vana att få in inför årets julkalender som vi kickar igång om nästan precis en månad – med erbjudanden, trix, mönster, tips mm – ett nytt varje dag ända fram till jul.

Nu till dagens tema i utmaningen – varje dag har nämligen ett eget och dagens tema är Händer. Det passade riktigt bra med tanke på att det för bara ett par timmar sedan fästes trådar på härliga vantar stickade i 2 trådar: 1 Baby-Alpaca Silk från Drops och 1 Janome från Noro. Nästan på pricken 1 nystan av vardera räckte till ett gammalt rekorderligt mönster från Drops: 62-24.

2

Med Noro-garn så blir det ju alltid lite som det blir då randningen gör lite som den vill. Jag som aldrig brukar göra två av någonting till butiken tyckte detta var så kul att denna gång blev det två stycken av bara farten!

1 tanke kring ”Sticklingens november-utmaning!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *