Härliga vår!

Bladen på träden på Avenyn spricker ut nästan under tiden man tittar på dem – det kommer att bli en fin inramning till kvällens festyra då Cortegén rullar förbi. Då är vi inte i butiken för vi stänger klockan 16 idag. Som vanligt så firar vi att det är en “afton” och stänger lite tidigare. Själv skall jag ägna lediga tiden åt att vårstäda på landet. Risken är dock överhängande att en bra bit av tiden kommer att läggas åt nya garnet Baroque från Onion som landade igår. Så enormt vackra färger! Det är en släktning till Dazzle som vi haft ett tag – fast detta är snäpet lyxigare i det att det inte är knuta kvalitéer efter varandra, utan de är sydda ihop. Inga små knutar som sticker ut här och där. Denna modellen blir det – fast i vacker blå/grön/turkos färgställning. Började igår….kul design med överdelen stickad separat till en början på längden med kortvarv, sedan plockas maskor upp och man stickar neråt i rundstickad ribb. Stickor 6 – kan den vara klar på måndag…..?

1 tanke kring ”Härliga vår!

  1. Ewa_lena

    Den är så underbar. Och ett SÅååå underbart garna att sticka i . En liten, liten aning dyrt bara:) Men vad 17, man lever bara en gång.

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *