Lucka 24 – God Jul med “Clown”

clownbildNu skulle här legat en bild på en nystickad Clown…men eftersom vi alla vet att man ibland tror att det skall gå lite fortare att sticka än vad det gör – så blev det dessvärre ingen sådan. Just en sådan bild utlovas istället till efter helgerna. En liten svartvit goding blev det i alla fall 😉

Vi vill i alla fall med mönstret “Clown” önska er alla en riktigt God Jul! Clown är ett litet kul projekt där man stickar och plockar upp lite på hit och dit. Vi har haft den i Incawool, Silk Garden och nu denna senaste i en kombination av en flerfärgad ull: Mille Colori och en flerfärgad mohair: Lumi.

mava

Ett annat litet tips – riktigt bra för att slippa ödsla stick-tid genom att behöva sitta och vänta tills nagellacket torkar är Mavalias Minute Quick-Finish! Fungerar helt grymt för att man snabbt skall kunna ta till sticket igen. 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *