Lucka 22 – förtjust i utlottningar!

Det är så trevligt med utlottningar att idag blir det en till!

stickfestivastlHOGDen 28-30 mars 2014 går den 10:e stickfesten av stapeln: Stickfest i Väst 2014, SiV-14! Det har varit lite olika konstellationer och platser och team genom åren men denna 10:e omgången är vi tillbaka på Grötö – en ö strax norr om Göteborg.

Anmälan till SiV-14 öppnar den 10/1-2014 klockan 10.00 så nu börjar det där magiska klockslaget närma sig…

Det kan vara lite lurigt att få logi-plats för det alternativet har givetvis begränsat antal deltagare, men SiV är en tillställning som föddes ur idén att skapa ett stickcafé som pågår mer än bara ett par timmar. Det är precis så man skall se det: kom hela helgen, kom och gå en workshop, kom och shoppa hos utställarna eller kom och “bara” sticka en timme eller två!

Idag lottar vi ut en valfri workshop på kommande SiV! Hela programmet finns på www.stickfestivast.se och vinner du och själv inte har möjlighet att komma så får du givetvis överlåta din vinst till någon annan.

Du deltar i utlottningen genom att kommentera detta inlägget här på bloggen genom att svara på frågan: “Har du varit med på någon SiV?” Lätt som en plätt med andra ord! Senast vid midnatt den 22:e december 2013 måste du lämna din kommentar och vinnaren presenteras här den 23/12-13.

19 tankar kring ”Lucka 22 – förtjust i utlottningar!

 1. Eva-Lotta Scavo

  Ja, jag var med på förra SIV i Onsala.
  Var på Lisa Bombles workshop i dubbelstickning på lördagen.
  Eva-Lotta Scavo

  Svara
 2. Ursula Nemeth

  Ja jag har varit på Siv både som deltagare och workshopsledare sen andra gången det var på Grötö och hoppas komma dit 2014 också.

  Svara
  1. Deisy Design Inläggsförfattare

   Grattis Sandra till en fri workshop på nästa års Stickfest i Väst! Din mailadress saknar ett par bokstäver så jag kan inte kontakta dig den vägen – men hör gärna av dig till oss så att vi vet att du fått besked om din vinst.

   Svara
 3. Ann-Louise Sörman

  Nej, tyvärr har jag aldrig haft möjlighet, men önskan finns där om att besöka SIV någon gång. Kanske kan 2014 bli ett sådant år?!

  Svara
 4. Gunbritt

  Nej det har jag inte, men jag har funderat på det. Nu när jag läser inläggen blir jag väldigt sugen på att åka en gång.
  Hälsningar Gunbritt

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *