Babystickat i dockmodell

Nåja, dockmodell och dockmodell…den blev allt lite stor för dockan, men jag har ingen baby i närheten längre att fota den på: en av de sprillans nya modellerna från Garnstudios babykollektion.

Detta är en kofta som stickas helt traditionellt – 5 stycken, kant i rätstickning samtidigt som framstycken och det finns precis hur många kombinationer som helst att göra den i! Här är den i Fabel och Alpaca (som orginalet fast i annan färgkombination). Men det finns två huvudsakliga varianter: antingen stickar man koftan i två trådar och då har man hela färgkartan från Safran, Fabel, Alpaca, Kid-Silk, Silke-Tweed och Cotton-Viscose att välja bland = hur många färgkombinationer får man inte ut ifrån det?!?!

Eller så väljer man att sticka den med endast 1 tråd – och då kan man välja mellan Silke-Alpaca, Alaska eller Paris.Helt enkelt ett superbra mönster att variera från säsong till säsong vad gäller både färg och kvalité.

Babykofta

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *