Sticka till Tallinn och lördagar

tallin-banner2Nu är det bara en dryg månad kvar till höstens stickäventyr: Sticka till Tallinn! I traditionell stickfest-anda blir det garnlotteri, knit battle, knit quiz och mycket, mycket annat. Tallinn är målet för resan och förutom att man får chansen att upptäcka staden så finns det flera fina garnbutiker i staden som dessutom ger deltagare på STT fina rabatter.

Sen är det äntligen dags att öppna upp butiken på veckans bästa dag – lördag! Efter att ha haft sommarstängt sedan midsommar så har vi från och med imorgon öppet som vanligt 10-14 (lite längre fram i höst sträcker vi ut den tiden ett par timmar). Tips: det kan understundom bli lite trångt i butiken framåt tolvtiden…men mellan 10 och 11 brukar vi vara ganska ensamma…

I skylten just nu grått och rosa – inspirerade av en magnifik bukett med liljor i samma nyanser. skyltaug

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *