Lucka 24: God Jul med “Victoria”

Vi önskar er alla en riktigt God Jul och bjuder med vår sista lucka på mönstret till den sjal som vi kallar “Victoria“.

Vi har gjort den i två varianter: den ljust rosa i en himmelsk kombination av en mohair/silke blandning från ArtYarns (beställningsvara) kantad med Malabrigo Lace, den mörka är istället gjord i garnet Leinen Los  med en härlig kombo av ull och lin kantad med tunt lingarn.

När man väljer garn är egentligen huvudsaken att man håller sig till ett som har ca 100m/50g och ca 20m/10 cm. Men väljer du ett tunnare garn så funkar det om du tar en mindre storlek på stickan och tar du lite grövre så ta bara lite större nummer på stickan.

Mycket nöje!

(Pst…det kommer att komma några mellandags-luckor också….)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *