Lucka 17: Fluffig angora

I dag blir det superpris på Angoran vi har från On-Line. Den finns inne i tre färger och erbjudandet är “tag 3 stycken för 100:-” (ordinarie pris är 63:-/styck).

Du väljer fritt vilken färg du vill ha – tre stycken i samma färg eller kanske en av vardera.

Ett nystan vägar 10g och är av mjukaste angora – riktigt fluffigt blir det av det. Passar fantastiskt till att kanta ett plagg med eller att göra mjukaste pulsvärmarna med. Färgerna är, som alltid, lite luriga att återge men det är en cerise/rosa, en röd/rosa och en blåklintsblå.

Önskar du få paket hemskickat så beställer du dem via info@deisydesign.nu. Handlar du till ordinarie pris för över 300:- så bjuder vi alltid på frakten, men när det är kampanjer och erbjudanden som detta så tillkommer Postens avgifter för frakt.

Gårdagens vinnare? Catarina Lööw gratuleras till detta och får hemskickat en hel korg med garn! Grattis! 

2 tankar kring ”Lucka 17: Fluffig angora

  1. Deisy Design Inläggsförfattare

    De dagar som det är utlottning så behöver du bara kommentera inlägget här (precis som du gjorde med Angora-inlägget) eller på Facebook. Det är inte utlottning varje dag…men någon mer skall vi allt hinna med 🙂

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *