Levande skyltfönster

Det var ett tag sedan (närmare bestämt i samband med vårt 40-års jubileum) som vi hade ett lika levande skyltfönster som vi kommer att ha idag!

Ingrid Brundin kommer att sitta i vårt skyltfönster och spinna under lördagen. Vill du ha lite tips så får du det, ta dig en titt på hur det ser ut eller bara ge lite uppmuntran är du välkommen förbi.

Ingrid är kunnig i det mesta – inom allt från spinnande till färgande till stickande och ger kurser i allt från Fri forms-stickning till spinning av effektgarn. Som om det inte skulle var nog så är Ingrid promotor och idéspruta till Stickfest i Väst.

Så – har du vägarna förbi så finns Ingrid på Avenyn 39 mellan 10 och 15 idag!

Tack till fina danska garnkollegan By Slavi för bilden

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *