Alla hjärtans dag och Nepal

Idag kom det ett rejält lass med Nepal igen…på onsdag kommer det mer! Så även om det i helgen såg lite ynkligt ut i hyllorna så får vi leveranser från Garnstudio så långt deras lager räcker. Tyvärr har vi inte möjlighet att kombinera detta fin-fina erbjudande med webförsäljning (vi bjuder ju på frakten när du beställer för över 300:- och färgerna tar slut så snabbt i lager att vi inte kan ha ett uppdaterat lager för webbutiken).

Missa inte Garnstudios Alla Hjärtans Dag-special! Där ligger till exempel ett mönster till en ”vänskapsvante” som jag vet att många ofta frågar efter. På Garnstudio har man också arbetat med sin hemsida för att göra den än mer användarvänlig och det finns nu fler kategorier och fler sökbara variabler. Ni som söker mönster till Nepal och söker efter det – missa inte översta klickbara raden över mönster med samma stickfasthet.

En reaktion på “Alla hjärtans dag och Nepal

  1. Hej Linda!

    Min dotter har börjat sticka!!!!
    Hon har fått bomullsgarn, plåtstickor nr 3 (spetsiga så man får ont i fingrarna) och instruktioner för att göra handledsvärmare – av sin textilslöjdslärare.

    Men! Hon vill egentligen göra benvärmare i mjukt mysigt snabbstickat läckert garn (från Deisy Design såklart). Tipsa oss! Vilket garn tycker du är lämpligast?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *