På Jup’s stickas det vidare

Kvällens stickcafé var väl i princip fullsatt intill sista stolen. Härligt med så många stickor igång på ett och samma ställe – räknade efter till att vi väl var dryga 30 idag! Full blandning – det stickades strumpor, halsdukar á la avancerat och halsdukar á la nybörjare, tunna strumpstickor nummer 2 och grova rundstickor nummer 12, sjal i grov Vienna och dansutmaningar!

Dagens bästa sticktips? Nysta inte upp dina härvor utan häng helt enkelt härvan runt halsen så slösar man inte med sin sticktid….eller hur Marie?!

Vi fortsätter ett par gånger till innan det är juluppehåll – sen fortsätter stickandet efter nyårshelgerna igen: precis som vanligt, udda veckor, måndagar, från 17. Ingen anmälan krävs och att delta kostar inget förutom det du väljer att handla för hos Jup’s Coffee.

En reaktion på “På Jup’s stickas det vidare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *