Knitpicks till jul

Igår landade en stor leverans av KnitPicks hos oss och det är väl tveksamt Lyxväska med många fackom postgången i juletid tillåter ännu en leverans före jul….så om man funderat över det ena eller andra så finns det nu ett stort utbud. Allt ligger inte i webbutiken och faktiskt inte ens på hemsidan för det är så otroligt många artiklar i dagsläget – är det något du efterfrågar men inte hittar på t ex www.garnshoppen.com så är det bara att slå en signal eller skicka ett mail.

Harmony woods finns i raka stickor, strumpstickor både 10, 15 och 20 cm, långa tippar och korta tippar, alla möjliga kablar från den allra minsta för att skapa 40 cm rundstickor, flätstickor, knappar, förvaringsväskor (en variant på bilden), extra fickor och naturligtvis de olika seten: lyx, chunky eller start.

Denna gång har vi dessutom tagit hem lite olika varianter av KnitPics i metall som vi just nu teststickar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *