Champagne på väg tillbaka!

För ett par år sedan hade vi Gepards garner och så har det Champagneliksom bara inte blivit så på ett par år. Men nu – ny agent för Gepard och nya tag = nygamla favoriter hittar tillbaka tillsammans med nya läckerheter. Ett litet tag kommer det att dröja men favoriten Champagne (75% merino ull och 25% silke) kommer i ett antal färger tillsammans med florstunna Merino silk (75% merino ull och 25% silke) – 1400 meter på 100g!! Ett fantastiskt sjalgarn!

Samma säljare har även hand om Viking garn här i Sverige och de har smått ofattbara priser så inom kort har vi två fina superwash behandlade kvalitéer i 100% ull i massor av färger – ca 20:-/nystan. Riktigt kul att se fram emot med andra ord. Den tunnare varianten är ett utmärkt alternativ om man t ex vill ha ull och inte alpaca för de ger ju lite olika typer av fall till plaggen man gör.

Vill man ha nyheter nu, nu, nu – så finns det fortfarande kvar ett antal nystan av supergrova Highland Alpaca i härliga färger.

2 reaktion på “Champagne på väg tillbaka!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *