Härliga nyheter idag

Såväl nya som gamla nyheter packades upp idag:

Påfyllning har skett av Raggi och Lovikka från Järbo samt Ombelle (det trevliga mohairgarnet från HP-garn som inte ”luddar av” sig så mycket).

Många efterlängtade färger i Vivaldi finns åter på hyllan som t ex natur, vitt och svart, tillsammans med nya fina lila nyanser. 110-14

Sist men definitivt inte minst är Polaris från Garnstudio. Ett oerhört mjukt och gott garn – riktigt grovt (kan jämföras med att sticka Eskimo med två trådar) och stickas med uppåt 15-20 mm stickor. Kan inte fatta att jag missade att ta med mig nystan hem för provstickning ikväll…men det kan ha att göra med en viss fuskpolo i Araucania garn som vill bli färdig. Hett tips för Polaris är naturligtvis enkla halsduken: stickor 20 mm, 3 nystam (á 100g), 2 rm, 2 am. Eller superhärliga axelvärmaren till höger: modell 110-14 från Garnstudio.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *