Brudklänning

Måste också nämnas – vilken fantastisk klänning vi fick låna från Järbo garn att ha i skyltfönstret! En brudklänning med tillhörande brudklänning och sjal gjorde att halva Avenyn förundrades över att man faktiskt kunde s-t-i-c-k-a även sådana ting. Behöver jag säga att det var en och annan som frågade om jag hade gjort den….och om huruvida jag hade använt den… Men det hade jag ju inte utan den lånades hit i samband med SiV-08 som man skulle kunna skriva en hel uppsats om men det mest finns att läsa på www.stickfestivast.se och på en hel massa andra bloggar som skrivit så trevlig och positivt och bra om SiV:en på alla sätt och vis.

Stickcafé på Jup’s

Nu blir vi lite färre för varje gång…det är våren som tränger sig på och kanske är det trädgårdsarbetet som pockar på uppmärksamhet? Men det är ett gott gäng som samlas på Jup’s varannan måndag ojämna veckor. Ett par veckor till håller vi på – sedan blir det sommarlov. Fortsätter vi igen? Ja, det får vi väl göra – fjärde året börjar i augusti.

Efter garnmässa

Vårens lilla garnmässa i Göteborg har gått av stapeln och det blir en hel del nyheter att se fram emot allt eftersom. Flera av godbitarna kommer inte förrän till hösten – var sak har ju sin tid…men redan igår kom Magicline från Anchor – vackert ”prickigt” garn som blir utmärkt att sticka eller virka sommarens badväska i. Finns i sex vackra färger vilket genast gav mig huvudbryderi om vilken som faktiskt var finast.

Sen är det ju detta med Ingrid (http://grelber.blogs.se/) och de myror i huvudet hon alltid sätter med sina fantastiskt roliga idéer… Fri Form är det nu jag relaterar till – hon har ju en del på gång som det är väl bäst att specificera sig – men det är ju så in i bänken kul! Skulle ju inte sitta och pilla med detta tidödande handarbete men man blir fullkomligt fast i färg och form så det går bara inte att lägga det ifrån sig. Nu håller jag på med grönt med inslag av lila och guld. Tack Ingrid för att du inspirerar och ”smittar” på ett så oerhört positivt sätt!