Dagsarkiv: 18 december, 2016

Lucka 18: Utlottning och kurs-tips!

Så klart att det skall vara en sista utlottning i årets julkalender: ett knippe nystan som både för tankarna till isiga vidder som till björkar som så när skall slå ut… Å när det ändå är fjärde advent och butiken fyller 50 år i år så får vi väl dessutom ta och lyxa till det lite!

I dagens lucka kan du som väljer att delta i utlottningen vinna följande:
1 nystan Fine Donegal Tweed i ljusblått med tweed-inslag i mörkare nyanser, 95% ull och 5% cashmere
1 härva Serena – mjukaste mjuka handfärgade härvan i sjögröna nyanser, 60% baby-alpaca och 40% av finaste bomullen
1 nystan av den suveräna Drops Kid-Silk i lindblomsgrönt
1 nystan Nora i silver för att lite bling har liksom aldrig stört en garnsamling
1 nystan till av den suveräna Drops Kid-Silk i ljuvligt blått – för att det liksom passade så bra!
1 nystan Esther – ull och bomullsblandning som är så osannolikt bra, fantastiskt mjuk och helt galet drygt med hela 230 meter på ett 50 grams nystan
1 nystan Cotton Viscose i pastellblått som man kan använda på så enormt många sätt – blanda, randa, fälla in osv osv osv
Det totala värdet på dagens paket landar på 578 kronor! 

Idag släpper vi också ett mycket efterlängtat kursprogram. Många är det som frågar om vi har kurser och vi har inte haft det på ett par år. Men nu har vi i alla fall fixat fram ett par tillfällen och då samlat ihop kurserna till att beröra de absolut mest vanligaste frågeställningarna. Under fyra måndagar i januari/februari kommer vi att ha fyra olika kurser i butiken på Avenyn:
”Hur sjutton stickar man?”
”Nu har jag stickat å sen då…?”
”Den där rackarns hälen på sockan – hur får man till den?”
”Det här mönstret till det här garnet – det går väl inte?” – fullbokad

Anmälan till våra kurser gör du till info@deisydesign.nu och självklart går det utmärkt att ge bort en kurs eller två i julkapp! Först till kvarn… 🙂 Efter att du lagt din anmälan så får du inom kort vidare besked om du fått plats eller ej. Deltagaravgiften för våra kurser förskottsbetalas och information om det får du i din bekräftelse.

Klicka här så ser du hela kursbeskrivningar, priser och datum.

Hur vinner man då dagens garnpaket? Jo, du svarar på följande fråga antingen här i dagens blogginlägg eller på vår Facebook-sida.
Dagens fråga: ”Om du skulle önska att få något stickat/virkat (precis vad som helst)…vad skulle det kunna vara för något?”