Dagsarkiv: 2 december, 2013

Lucka 3 – att synas i mörkret

Nu skymmer det tidigt på dagarna och det är inte så dumt att ha lite extra hjälpmedel att synas med.

I dagens lucka har vi satt ihop ett ”Mörker-paket” som består av två härvor Lovikka, 100% ull, i de senaste neonfärgade varianterna från Järbo tillsammans med mönster på vantar och en förpackning med reflex-garn från SeeMee.

Stjärnmärkta foton4

Idag den 3 december 2013 kostar paketet endast 170:-!

Vi har endast 1 paket i varje färg – totalt 4 paket till detta priset och erbjudandet gäller endast idag. Dagens erbjudande kan man endast få tag i genom att beställa via info@deisydesign.nu oavsett om du vill ha det hemsänt eller hämta det i butiken eftersom det finns så få.

Efter att du lagt din återkommer vi med att bekräfta ordern till dig. Frakt tillkommer på 29:- om du vill att vi skall skicka varorna hem till dig.

Lucka 2 – det skall glittra denna säsong!

Och eftersom det skall glittra så är dagens lucka ett specialpris på garnet Simonetta från Louisa Harding.

Kvalitén ligger på 50g nystan och består av en tunn mohairtråd och en polyestertråd kring vilken det ligger glitter runt – i guld eller silver beroende på färgval.

kringelVi har t ex just stickat upp Kringelkroken där vi blandar garnet med Colinettes Giotto och kantar respektive sida men ytterligare lite ”blingat” garn. Garnet gör sig också utmärkt på egen hand i t ex endast en enkel rätstickad sjal på stickor i grövre storlek som t ex 8-9 mm.

Idag den 2 december 2013 säljer vi garnet till specialpriset 50:-/nystan (ordinarie pris 75:-/50g). Det finns i webbutiken också – men har du varken möjlighet att lägga order i webbutiken eller komma förbi butiken är du välkommen att maila in till oss så kan vi lägga undan för din räkning: info@deisydesign.nu

Erbjudandet gäller så långt innevarande lager räcker dock endast den 2 december 2013.

Senast överförda29