OS-mössan…igen…

Det var en märklig dag i Göteborg idag. Väntan på spårvagnen övergick till en långpromenad i rejält med snö…beklagar att jag därför blev lite sen till butiken och håller tummarna för att det bara var jag som var på väg till garnbutiken på Avenyn denna snöiga morgon.

Efter att hundratals materialsatser har skickat, packats, kommer att skickas så finns det nu inte så väldigt mycket kvar av den gula, nummer 24, i Eskimo kvar. Hos Garnstudio är den dessvärre nu helt slut. Men vi får en ny laddning i veckan som kommer att räcka till alla innevarande order och därefter betar vi av den kölista som skapats. Vill du vara med på den så lägger du ett mail till info@deisydesign.nu med vad du önskar så kanske vi kommer att kunna lösa det i veckan.

Tips: man kan med fördel göra mössan också i Ice – så kallad vinterbomull – som har samma grovlek som Eskimo. Den blå färgen blir lite mer turkos än den i Eskimo…men så är ju orginalet ganska så turkos i nyansen. Man kan också välja att lägga Paris (bomull) dubbelt – då blir det också samma grovlek som Eskimo.

Tillägg: nu tog dessvärre Ice turkos slut under nattens timmar…och ja, den är slut hos Garnstudio men väntas in vilken dag som helst.