Kärlek vid första maskan

Nya Big merino har anlänt och som stor anhängare av ”småsyskonen” BabyMerino och Merino Extra Fine så var förväntningarna ganska högt ställda inför den här kvalitén. Och här blev man verkligen inte besviken! Fantastisk spänst i garnet och oerhört mjuk att sticka med. Flätstickning blev rena fröjden och hålmönster framträde exemplariskt bra! Betyg: 5 Deisy Design blommor av 5 möjliga

Nu i veckan fick vi endast in från första delleveransen och resterande färger skall komma in i början av veckan och sedan blir det påfyllning som vanligt flera gånger i veckan. Just detta garnet, tillsammans med Eskimo Tweed och Big Delight, har vi på kampanjpris resten av juni.

Nu skall det läggas upp till plagg i detta. Finns många fina mönster som baserar sig på en masktäthet runt 17m/10 cm. Tror att det kan landa i denna basmodell med fin fläta framtill. Den har masktäthet 16m/10 cm och det kommer garnet att klara fint.

När det letas flätmönster så fastnar jag alltid på denna…varenda gång, år efter år… Det kanske är nu det är dags? Fast då får lillebror Merino Extra Fine rycka in som garnvariant.

Idag är det sista lördagen på ett tag som vi har öppet i butiken på Avenyn. I och med midsommar stänger vi på lördagar fram tills dess att skolorna börjar. Öppet som vanligt på vardagar 11-18.

Missa inte heller att ta en titt på vad som händer när Siv blir till Tor på www.stickfestivast.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *