Mitt i november

Omskyltat inför julstickningarna med lite av varje. På dockorna från höger till vänster har vi som nedan förklarat:

Kjol i Karisma med snyggt inlagda flätor i nederkanten som följer med upp i sidorna. Garnkostnad otroliga 182:- i storlek medium. Till den är det flätstickad kofta i Nepal som har extra fina intagningar i flätorna. Stor ”löskrage” som man kan stuka till lite hur man vill – gjord i glittriga Dazzle tillsammans med Andes på stor rundsticka.

Nästa dam har omtyckta tunikan i Nepal som stickas på rundsticka 7 – på mönstret finns den i två olika längder.

Ett snäpp till vänster har vi en favoritkofta i Alpaca – också den oslagbart pris (174:-) med den Alpacafest som pågår. Här var det knapparna (röda sammetshjärtan) som fick bestämma färg på inslaget i koftan. Spetssjal i Lace runt halsen.

Längst till höger en kofta som inte alls blir till rättvisa på bild och på skyltdocka – den skall helst provas för att fallet i plagget skall komma till sin rätt. Återigen Nepal – denna gång i juligaste rött.

Nedanför lite mössor i Kid-Silk + Alpaca samt en i Malitza som verkar ha stukat till sig lite åt fel håll – hänget skall ju inte vara i ögonen utan i nacken!

På lilla skyltdockan hänger fina julkoftan – lite förändringar från orginalet…inga blad vid blommorna, mjuk Baby-Merino istället för Safran och lite glammig Cotton Viscose i rosorna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *