Å så var det nytt garn från Garnstudio igen!

Många är de som gillade när Garnstudio kom med Nepal i början av året och nu har det kommit en lillasyster till det garnet som heter Lima. Under december, så långt lagret räcker, är det introduktionspris på det garnet i butik: endast 20:-/50g! Vi har fått in samtliga färger och får löpande leveranser flera gånger i veckan så tar det slut så är påfyllning inte långt borta.

Kan samtidigt passa på att fresta med mjuk sjal stickad på tvären – från spets till spets. Lägg upp 3m. Öka 1m i ena sidan tills man har önskad bredd på sjalen, fortsätt därefter en bit utan varken ökningar och minskningar så blir det en fin rundning på sjalen och inte så spetsig, därefter minskar man i samma sida som man tidigare ökade tills man åter har 3m på stickan. Härliga blandningar i den här av In-Silk, Baroque, Eskimo och Symphony.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *