En vecka kvar…

Nästa helg är det dags att bege sig till Lidköping och mässan Quiltköping – det är massor av workshops i quiltning av alla de slag och även ett gäng workshops i stickning. Det finns också en mängd olika utställare: naturligtvis mycket som har med quiltning att göra (tyger, maskiner etc) men också flera garnutställare som t ex Deisy Design, Nysta, KarMa, Vackra garner, Speciell, Färgkraft m fl. Hela programmet finns på www.quiltkoping.se

Just pga av detta råder just nu en sorts kreativt kaos där workshopar skall färdigställas och slutplaneras. Det är något visst med en stor hög garn av olika varianter och färger – man vill liksom göra allting….på samma gång.

Är du i krokarna eller funderar på en utflykt så finns det fortfarande ett antal platser kvar.

En reaktion på “En vecka kvar…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *